Іршавські школярі змагалися за м’яч під баскетбольним щитом (ФОТО)

У четвер в Іршавській ЗОШ №2 стартувала фінальна частина спартакіади школярів району з баскетболу серед юнаків ЗОШ І-ІІІ ст.

 

У першій грі взяли участь учні с. Імстичева та Приборжавського, й завершили результатом 32:11 на користь імстичан. Друга гра відбулася між Іршавською ЗОШ №2, які зустрічали гостей у рідній школі та Приборжавською ЗОШ І-ІІІ ст. У результаті перемогу отримали іршавчани, які завершили гру з рахунком 36:21 й таким чином вибороли 3-тє місце.

У баскетбольній битві за І та ІІ місце зустрілись школярі с. Імстичева та учні Великораковецької ЗОШ І-ІІІ ст. Фінальні свистки зафіксували результат 52:14 із беззаперечною перемогою учнів ЗОШ I-III ст. с. В. Раковець.

Головне, у гравців повинна бути створена тактика і злагоджена команда, коли гра попередньо продумана, тільки тоді команда може отримати бажаний результат, – розказав начальник відділу молоді і спорту Іршавської РДА Андрій Данканич, повідомляє "Голос Карпат".

Отже результат наступний: В.Раковець - перші, Імстичево – другі і треті - Іршавська ЗОШ №2. Пізніше команди переможців було нагороджено грамотами відділу освіти райдержадміністрації. Кращими гравцями призової трійки визнано: Іван Савко – Імстичево, Назар Бобик – Іршавська ЗОШ №2, Михайло Половка та Іван Кузьма – В.Раковець.

 

13 березня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів