Душа художника – духовний провідник, котрий об’єднує нас своїм баченням світу (ФОТО)

Виставка картин «Перлини живопису Закарпаття» відкрилася у Київському університеті права НАН України.

 

Нещодавно у рамках загальноуніверситетського проекту «Інтелектуальна власність України: перлини живопису для студентської молоді», що діє під патронатом ректора, професора Юрія Бошицького у Київському університеті права НАН України відбулося відкриття виставки картин «Перлини живопису Закарпаття».

На заході були присутні поважні гості: Іон Стевіле, Посол Молдови в Україні; Ласло Чаба Пап, надзвичайний посланник і повноважний міністр, заступник глави місії Посольства Угорщини в Україні та інші.

Ректор університету Юрій Бошицький, експерт у галузі інтелектуальної власності, звернувся до присутніх учасників виставки зі словами вдячності за надану можливість пізнати мальовничі краєвиди карпатських пейзажів, замків та відзначив, що загальноуніверситетський проект адресований студентам та тим, хто не байдужий до творів мистецтва. Метою проекту є духовне збагачення та залучення студентської молоді до перлин сучасного українського мистецтва, що сприяє поглибленню духовності, збагачення ерудиції та компетентності майбутніх юристів. Знаковим є те, що експонати скульптурної майстерності вперше представлені на виставці ВНЗ.

Учасники виставки мали можливість безпосередньо спілкуватися  з Ласло Зубанич, Мадяр Ласло неперевершеними творцями картин і скульптур представлених на виставці.

До літератури депозитарію Всесвітньої бібліотеки інтелектуальної власності – єдиної в Україні гості подарували каталоги попередніх виставок, що відбувалися за межами України.

Отже, художник – гармонізатор суспільства, його душа – духовний провідник, котрий об`єднує нас своїм баченням світу.

За інформацією Київського університету права НАН України

 

17 березня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів