Українська та російська театральні культури мирно співіснують в багатонаціональному Закарпатті

Мукачівський обласний російський драматичний театр відтепер регулярно навідуватиметься до обласного центру Закарпаття м.Ужгорода. І не з порожніми руками — з виставами.

 

На базі обласного лялькового театру в Ужгороді відкрива?ться "другий майданчик" крайового театру російської драми. Три дні щомісяця майстри сцени із Мукачева даруватимуть сво? мистецтво ужгородцям.
А показувати ? що ? останнім часом репертуар збагатився як за рахунок нових постановок, так і відродженими виставами. Тож ужгородці, не виїжджаючи з рідного міста, мають нагоду побачити "Вишневий сад", "Лісову пісню",
"Голомозу співачку", "Конкурс", "Дім Бернарди Альби", "Ретро вчотирьох", "Дурепо, це кохання!" та інші відомі постановки, а також,, вистави для дітей.
"Привчимо ужгородців до театру", ? обіця? головний режисер сценічної установи ?вген Тищук. Каже, що слід чекати й на новини. Так, до 60-річчя Перемоги готують цікавий масштабний проект, а трохи згодом реалізуватимуть спільну постановку з обласним угорським театром їм. Дюли ?й?ша. Наразі ж стежте за анонсами як головної сцени, так і "другого майданчика".

"Репортер"

 

01 березня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів