Зустріч Віктора Балоги з Нестором Шуфричем та Іваном Різаком

Погляд з облдержадміністрації

 

Робочий кабінет Віктора Балоги відчинений для представників усіх політичних сил, народних депутатів, колишніх керівників області і загалом усіх громадян, котрі мають потребу зустрітися з новим керівником краю. Тому на прохання екс-губернатора ?вана Різака та нардепа Нестора Шуфрича у вівторок відбулася їх зустріч з головою облдержадміністрації.

Предметом розмови став пошук орі?нтирів у нових суспільно-політичних реаліях. Нестор Шуфрич зробив акцент на, як він вважа?, політичному пере-слідуванні членів СДПУ(о), його особисто та членів його сім?ї. Віктор Балога у відповідь констатував, що обласна влада не займа?ться політичним переслідуванням своїх опонентів, як це було ще в недавньому минулому. А озвучені в ЗМ? майнові проблеми належить до компетенції винятково правоохоронних органів. Якщо ж певні незаконні дії справді мали місце, то, на думку Віктора Балоги, мужнім і чесним кроком з боку Нестора ?вановича було б повернути це майно у власність держави. Крім того, голова ОДА запропонував народному депутату спрямувати свої зусилля в конструктивне русло, на консолідацію, а не роз??днання суспільно активних сил краю, підтвердивши це конкретними кроками. Обласна влада готова сприяти такому вибору всіма можливими силами.

?ванові Різаку, котрий зараз перебува? на лікуванні, Віктор Балога побажав якнайшвидше знайти сво? нове місце в суспільній системі координат, співвіднесене з його потребами, можливостями й інтересами закарпатської громади.

[b]Прес-служба ОДА[/b]

 

02 березня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. KM 2005-03-02 / 21:31:00

    to "fred". У чому полягає прикристь?

  2. fred 2005-03-02 / 17:49:00

    прикро що все саме так відбувається