Спортсмени з берегів Латориці та Ужа «поклали всіх» на Буковині

У Чернівецькій області с. Глибочок Сторожинецького району відбулися рейтингові відкриті обласні змагання зі спортивного орієнтування „Підсніжник – 2015”.

 

 

У змаганнях прийняло участь 28 команд, а це – понад 200 учасників.

 

Закарпатський центр туризму, краєзнавства,екскурсій і спорту учнівської молоді був представлений збірною командою Закарпатської області, що представляли міста Ужгород та Мукачево.

Змагання відбулися тільки першого дня в с. Глибочок, Сторожинецького районну, а другий день змагання відмінили у зв’язку із несприятливими погодними умовами. Змагання проводились в важких природних умовах. Спортсмени орієнтувальники долали складну дистанцію з природними перешкодами у лісі. Наші гуртківці показали себе з найкращого боку, витримали всі випробування та показали велике бажання до перемоги. В особистому заліку переможцями стали Гуснай Вероніка, Василина Андрій, Дьякова Анна, Фечо Георгій та призерами Цепурдей Ніна, Морозова Дар’я, Сватко Артур.

В загальному заліку команда м. Ужгорода Закарпатського центру туризму посіла перше місце набравши 382 очки випередивши Глибоцький центр туризму на 10 очків. Команда м. Мукачева Закарпатського центру туризму трішки не дотягла до третього командного місця та зупинилась на четвертому місці з 290 очками.

Дякуємо організаторам за чудові змагання та теплий прийом, всім учасникам бажаємо подальших успіхів, а нашим гуртківцям дякуємо за вдалий виступ, повідомили у Закарпатському центрі туризму.

 

07 квітня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів