Хто із закарпатців стане першим кавалером ордена Марії-Терезії?

В Ужгороді заснували орден Марії-Терезії.

 

Незабаром в Ужгороді громадян, які внесли вагомий вклад у розвиток Ужгорода чи Закарпатської області, відзначать почесним Орденом Марії-Терезії. Церемонія відбудеться вже у квітні-травні цього року у сквері Марії-Терезії навпроти Кафедрального Собору, відкритого у січні 2015 р. Відзнаку засновано родиною Панових, повідомляє Ужгородський прес-клуб. 

На думку засновників ордену, потрібно підтримувати і об’єднувати активних громадян, які змінюють наше суспільство на краще і не на словах, а на ділі ведуть нас у Європу.

Кожного року Ужгород і Закарпаття матиме одного кавалера ордену. Таким чином буде сформований ще один пласт закарпатської європейської еліти, яка неодмінно буде впливати на всі позитивні процеси. 

А обирати є з кого, адже гідних, переконливих особистостей, на щастя, в Ужгороді та Закарпатті вистачає. Цьогоріч обирали з 5 найдостойніших представників Закарпаття. Наразі залишилися два претенденти, тому все ретельно зважують. Однак вже зовсім скоро Закарпаття довідається про переможця. Церемоніал нагородження буде проходити в сквері Марії Терезії в кращих європейських традиціях. Можна сказати, що для ужгородців і гостей міста це буде приємний сюрприз. Сюрпризом це стане і для самого кавалера ордену Марії Терезії. Дата заходу буде оголошена в найближчі дні, це буде або третя декада квітня або перша декада травня. Ім’я переможця стане відоме тільки під час нагородження. 

 

08 квітня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів