Ужгородська молодіжка «побила» в Мукачеві луганчан

Напередодні у райцентрі у Мукачеві на стадіоні “Авангард” відбувся футбольний матч ужгородської та луганської молодіжних збірних.

 

Цей поєдинок став четвертим за ліком, в якому молодіжний склад "Говерли" здобуває залікові бали. Матч у цілому видався досить рівним. Але в першій половині господарі, які підсилилися кількома гравцями основи мали перевагу в володінні м’ячем та й атакували гостріше. А на 13-й хвилині масована атака закарпатців пройшла через центр поля, м’яч від партнерів у центрі штрафного майданчика гостей отримав Радченко. Артем холоднокровно розвернувся на замахові прибрав оборонця і точно пробив повз кіпера луганської команди, – повідомляє інформаційний відділ ФК “Говерла”.

Далі гра практично тривала в центрі поля в обопільній боротьбі. До активу гостей можна віднести кілька небезпечних ударів головою після флангових навісів. А от у говерлян могли рахунок збільшити Гегедош та Сегедій, однак їм забракло точності. Тож гол новачка ужгородців став вирішальним. До речі, Артем забиває в другій грі поспіль за молодіжний склад.

U-21 «Говерла» (Ужгород) – «Зоря» (Луганськ) – 1:0 (1:0)

Гол: Радченко 13

Стадіон «Авангард» м. Мукачево

Склади команд:

«Говерла»: Бонь, Глушицький, Микитишин (Ількович 69), Котьо, Федорів (Бако 72), Тома (Добровольський 76), Реплюк-к (Павлич 62), Радченко,  Писко, Добош (Сегедій 46), Гегедош.

Запасні: Погоріляк, Коваль.

Тренер – В’ячеслав Пінковський

«Зоря»: Потавцев, Скворцов, Шершень, Бородай, Калінін, Васильченко (Стеценко 62), Тертишний-к, Шапочка, Квашук, Белоусов (Король 76), Луканов.

Запасні: Чижиков, Медведенко, Волик, Філінков.

 

25 квітня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів