Ужгородці дорікають "Порі" за непослідовність

До редакції "інтернет-видання "Майдан-ІНФОРМ" надійшов відкритий лист громадській організації "ПОРА" від мешканця обласного центру Закарпаття м.Ужгород Ласло Качура. У листі пан Качур просить ПОРУ бути до кінця послідовними.

 

"Якщо вже ви ставите питання про злочинні дії мера Ужгорода Погор?лова, то ви повинні це зробити і стосовно В. Балоги за такі ж його дії на першій посаді губернатора. У тому числі за зловживання бюджетними коштами і аморальними (м?яко кажучи) його діями стосовно до наших людей. Якщо ПОРА склада? "чорний список" держслужбовців, яких не можна допускати до влади і які повинні бути звільнені зі своїх посад через допущені ними неправомірні й злочинні дії, щоб очиститися владі, то хіба не першим у цьому списку мав би бути Балога? Президент заявив: "Якщо призначення губернатора ? це помилка, я готовий її виправити". Так допоможімо йому це зробити!", ? пише Качур.

? далі: "Треба знати менталітет наших лідерів, щоб судити про них, пам?ятати, що в них переважа? принцип "торгашества", а не ідеї інтересів краю і людей. Про що говорять і наслідки їхньої діяльності. Область занепада? і деграду?. Вони і їхні фірми ? процвітають, збагачуються за рахунок народу. То як тоді все-таки розуміти призначення Балоги? Ми віримо президентові України і хочемо вірити йому і далі. Але будьмо послідовними, принциповими, об??ктивними! Потрібно дивитися на інтереси області, людей, а не на інтереси "Барви" і Ко. Вважаю, що акція "Ющенко ? так! Балога ? ні!" була б справедливою. Чесні й порядні закарпатці, впевнений, гідно б її оцінили!".

[i]"Майдан"[/i]

 

05 березня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. KM 2005-03-05 / 21:26:00

    Ужгородцям також цікаво, чого це Качур (котрий Ласло) раптом активізувався?