План зонування території Ужгорода допоможе упорядкувати землі міста - Андріїв

Із 15 травня до 15 червня ужгородці можуть приєднатися до обговорення плану зонування території м.Ужгорода.

 

Відповідно до розпорядження міського голови № 189 від 15.05.2015 року розпочато процедуру громадських слухань по плану зонування території міста.

На замовлення Ужгородської міської ради державним науково-дослідним Інститутом «Дніпромісто» імені Ю.М.Білоконя розроблений план зонування території м.Ужгорода, який займається розробкою мітсобудівельної документації. Наразі схема зонування розміщена на сайті міської ради (подивитися можна ТУТ) і буде проходити громадські обговорення. Після врахування зауважень, які надходитимуть від громади, план буде затверджений сесією міської ради.  

«Зонування міста є невід’ємною частиною генерального  плану і уточнює його. Мета – упорядкувати землі міста, а також земельні відносини. Це означає, що кожна земельна ділянка повинна мати своє призначення, щоб ми могли бачити, які ділянки призначені під багатоповерхівки, які під індивідуальну забудову, паркову чи зелену зону. Таким чином, містобудівельна документація відповідатиме Закону України «Про регулювання містобудівельної діяльності», – роз’яснив секретар Ужгородської міської ради Богдан Андріїв.

Пропозиції, зауваження, побажання щодо плану зонування можна надсилати поштою або звертатися за адресою м.Ужгород, вул. Небесної Сотні, 4 управління містобудування та архітектури з 9.00 до 17.00 щодня, у п’ятницю з 9.00 до 15.00, крім вихідних — субота, неділя. Робочий телефон 617103. Відповідальний за розгляд, реєстрацію та узагальнення пропозицій плану зонування міста Ужгород – в.о. начальника управління містобудування та архітектури Івегеш М.М.

Софія Бойко для Uzhgorod.net.ua

 

22 травня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів