Від закарпатських військових чекають скарг на харчування

Для цього відкрили "гарячу" телефонну лінію.

 

У Міноборони нагадали про норми харчування та обслуговування військових і просять інформувати про порушення на "гарячу лінію".

 

"З метою підвищення якості харчування та обслуговування доводимо до вашого відома, що в кожній їдальні повинна бути розкладка продуктів (меню), в якій відображені асортимент страв, і фактичний вихід порції, зміни в розкладці продуктів проводяться тільки за письмовим дозволом командира", - сказано в повідомленні.

Також в пам'ятці зазначено, що в їдальні повинно бути чисто, а зовнішній вигляд обслуговуючого персоналу має бути охайним.

"Також вам потрібно бути впевненим, що ви перебуваєте на продовольчому забезпеченні. Для цього потрібно уточнити у свого безпосереднього командира (начальника), чи поставив він вас на забезпечення", - зазначили у відомстві.

"Якщо Вас не влаштовує якість харчування, Вам не додають норму продуктів, Ваше місце прийому їжі не відповідає санітарним нормам - телефонуйте на "гарячу лінію" 0 800 507309", - йдеться у повідомленні.

 

Раніше Кабмін змінив норми харчування військових. Зокрема, норма хліба з пшеничного борошна першого сорту була зменшена з 400 до 350 г, а норма м'яса збільшена з 200 до 250 г, сиру сичужного твердого з 15 до 20 г. Також в раціон були введені сало-шпик (50 г), мед або джем (20 г) і виключені дріжджі.

 

31 травня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів