Обласний центр Закарпаття «пасе задніх» серед найсприятливіших міст для бізнесу

Міста у рейтингу Forbes оцінювалися за загальною кількістю набраних балів.

 

У Forbes проаналізували 25 соціально-економічних характеристик в 25 обласних центрах та містах з населенням понад 200 тисяч осіб. Характеристики об’єднані в шість загальних груп: людський капітал, купівельна спроможність та добробут населення, бізнес-клімат, економічна стійкість, інфраструктура та ділове здоров’я.

У своєму щорічному рейтингу журнал “Forbes Україна” визнав Одесу найсприятливішим містом для розвитку бізнесу в Україні. Срібло дісталося Львову, ну а третю позицію зайняв Харків.

Випереджає столицю Галичини Одеса. За Львовом йде Харків, Дніпропетровськ, Миколаїв, Черкаси, Запоріжжя, Хмельницький, Івано-Франківськ, Вінниця, Рівне, Чернігів, Кривий Ріг, Тернопіль, Луцьк, Суми, Маріуполь, Херсон, Біла Церква, Чернівці, Дніпродзержинськ, Житомир, Кременчук, Кіровоград та Ужгород.

Традиційно у рейтинг не включений Київ. Також, враховуючи зовнішню агресію проти України, цьогоріч редакція виключила з дослідження шість міст, над якими Україна втратила контроль: Севастополь, Сімферополь, Донецьк, Луганськ, Горлівку і Макеєвку.

Міста оцінювалися за загальною кількістю набраних балів.

 

08 червня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів