На території Тячівського району зійшло чотири лавини

Вчора в Закарпатській області прокотилися лавини. На території Міжгірського району лавина перегородила дорогу обласного значення Хуст-Долина, біля села Підчумаль. Наслідки сходу снігу ліквідовано о 21:00.

 

На території Тячівського району зійшло чотири лавини ? на дорозі місцевого значення між селищами Дубове та Усть-Чорна в урочищі Бобрувка, біля села Широкий Луг, на дорозі місцевого значення між селом Красне і селищем Усть-Чорна, поблизу урочища Бобрувка, на дорозі місцевого значення біля села Тарасівна. До 22:30 наслідки сходження снігу було ліквідовано.

На території Рахівського району стався схід трьох лавин ? на одноколійну залізницю сполученням ?вано-Франківськ-Рахів поблизу села Білин та на дорозі державного значення Мукачево-Рогатин біля села Білин, де зійшло одразу дві лавини. О 15:00 наслідки сходу снігу на території Рахівщини були ліквідовані.

На території Хустського району на дорозі місцевого значення поблизу села Вільшани зійшла лавина довжиною 1100 м. Рух транспорту на даній ділянці дороги не відновлено. Працюють відновлювані бригади , повідомляють з Центр у громадських зв?язків управління МНС України в Закарпатській області

 

14 березня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів