Богдан Андріїв допоміг оздоровити талановитих дітей-сиріт (ФОТОРЕПОРТАЖ)

В Ужгороді відбувся фестиваль «Закарпатський малахіт».

 

У Всеукраїнському фестивалі художньої самодіяльності участь взяли понад 200 обдарованих дітей-сиріт із п`яти областей держави: Сумської, Хмельницької, Дніпропетровської, Запорізької та Закарпатської. Змагались таланти впродовж двох днів, та переможених на «Малахіті» не було.

Відрадно, долучились до фесту і закарпатські футбольні функціонери: Федерація футболу Закарпаття в особі голови Івана Дурана, Чопа – Валерія Самардака, головний редактор газети «Спорт Тайм» Степан Селменський та голова Ради президентів футбольних клубів Ужгорода Богдан Андріїв. Усі вони надали матеріальну допомогу для оздоровлення дітей-сиріт.

«У першу чергу більшу увагу на сиріт та й дітей з малозабезпечених сімей повинна звертати влада. На рівні Ужгорода, області та країни загалом. Ми мусимо зробити усе для того, аби ці діти не відчували себе в чомусь обділеними. Тим більше, це талановиті діти. Тому я радий, що «Нова сім`я» організувала такий фестиваль і він пройшов саме в Закарпатті»,  - зазначив Богдан Андріїв.

Перший фестиваль закінчився. Кожен танцювальний та вокальний колектив отримав пам`ятні дипломи й цінні подарунки. Наступного року організатори чекають ще більше учасників з різних регіонів. Є сподівання, що фест стане міжнародним, принаймні будуть запрошувати гостей із сусідніх Словаччини, Угорщини, Румунії.

Свято пройшло «на ура», позаяк відгуки про нього поширюються по всім куточкам Закарпаття. Як підсумок, допомогти дітям-сиротам уже сьогодні зголосилось керівництво двох футбольних клубів першої та вищої ліги краю: «Вільхівців» та «Дийдо». Допомогти завжди можете і Ви!

Віталій Біровчак

 

06 липня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів