Військовий шпиталь у Мукачеві осучаснять!

Рішення про це прийнято сьогодні на позачерговій сесії Мукачівської міської ради.

 

У Мукачеві сьогодні, 16 липня, відбулася позачергова сесія Мукачівської міської ради. Одним з питань, винесених на розгляд порядку денного, — покращення умов надання медичної допомоги військовослужбовцям, учасникам АТО.

Депутати прийняли рішення «Про Програму  покращення умов надання медичної допомоги військовослужбовцям, учасникам АТО на 2015 рік», згідно до якого на реконструкцію додаткового корпусу Мукачівського військового шпиталю виділять 1 199,0 тис.грн.

Термін реалізації програми – до кінця 2015 року. Звіт про виконання програми депутати заслухають на сесії міськради.

Нагадаємо, про покращення умов лікування військових йшлося під час візиту на Закарпаття міністра оборони Степана Полторака.

Мукачівський військовий шпиталь розрахований на 100 ліжкомісць, але за час проведення антитерористичної операції на сході України понад 3000 військовослужбовців із Закарпатської області пройшли лікування у військовій частині А1047 — військовому госпіталі.

У зв’язку з проведеними організаційними заходами Міністерства оборони України, для забезпечення належних умов лікування військовослужбовців, виникла нагальна потреба у додаткових ресурсах для розширення лікувальних відділень.

На території військового містечка №16, військової частини А 1047, за адресою м. Мукачево, вул. Я.Мудрого, 70 знаходиться законсервована будівля №16-лікувальний корпус, яка потребує капітального ремонту з подальшим розміщенням в ній неврологічного (в першу чергу), отоларингологічного кабінету, реабілітаційного відділень госпіталю.

Метою Програми є поліпшення матеріально-технічної бази військової частини А 1047 ( військового госпіталю) шляхом надання субвенції з місцевого бюджету державному бюджету – квартирно-експлуатаційному відділу м. Мукачева, інформує "МС".

 

16 липня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів