Закарпатська «Трембіта» розпочала третю літню зміну (ФОТО)

Дитячий оздоровчий табір «Трембіта» Ужгородської територіальної профспілкової організації Львівської залізниці, який розташований у мальовничій місцевості в селі Циганівці Ужгородського району, – один з кращих у Закарпатті.

 

З початку цьогорічного сезону він уже прийняв на оздоровлення і відпочинок близько 500 дітей.

У популярній оздоровниці (директор Володимир Паруна) розпочалася третя зміна. На урочисту лінійку з нагоди його відкриття вишикувалися усі загони, кожен з яких відзвітував про свою готовність. Учасників урочистостей привітали голова Ужгородської територіальної профспілкової організації Львівської залізниці Ярослав Афтанас, заступник голови Закарпатської облпрофради Василь Захарець, старший вихователь табору «Трембіта» Мирослава Яцкулич. В урочистостях взяли участь члени обласної оздоровчої комісії профспілок – голови обласних організацій галузевих профспілок Тетяна Повханич, Марія Петечук, Наталія Товтин.

Звучить Державний гімн України, і на флагштоках замайоріли прапори України і оздоровчого табору. На закінчення діти заспівали пісню про табір «Трембіта». Завершилося відкриття концертом, який під керівництвом вихователів підготували усі загони.

Попереду у дітей – цікава відпочинково-оздоровча зміна, яка включає проведення різноманітних конкурсів, спортивних змагань, випуск загонових  стіннівок, подорожі і мандрівки, купання в басейні тощо.

Сергій Баранчиков, завідувач відділу організаційно-гуманітарної роботи Закарпатської облпрофради, фото автора

 

 

На ФОТО:

- діти – на урочистій лінійці;

- прапороносці;

- табірну зміну відкриває голова Ужгородської територіальної профспілкової організації Львівської залізниці Ярослав Афтанас;

- звучить Державний гімн України;

- питання оздоровлення дітей обговорюють (зліва направо) голова Ужгородської територіальної профспілкової організації Львівської залізниці Ярослав Афтанас, старший вихователь табору «Трембіта» Мирослава Яцкулич, заступник голови Закарпатської облпрофради Василь Захарець.

 

17 липня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів