На в’їзді та виїзді з мукачівських Лавок до цього часу стоять блокпости (ВІДЕО, ФОТО)

Хоча, як повідомляв Uzhgorod.net.ua, всі інші ділянки міжнародної траси Київ-Чоп у межах Мукачева відкрили повністю.

 

Зняті усі спеціальні блок-пости, виставлені після стрілянини в Мукачеві 11 липня, окрім одного – при в’їзді/виїзді з с.Лавки. Тут досі стоять силовики.

Рух транспорту відновлений на вулиці Данила Галицького, яка була перекрита у напрямку виїзду з міста у бік Львова, також їхати можна трасою Київ-Чоп до села Кольчина, яка також була 8 днів заблокована і весь транспорт пускали в об’їзд Кольчином.

Водночас, з середини минулого тижня почало накопичуватися обурення місцевих з цього приводу, а жителі сіл та вулиць, якими пускали транспорт в об’їзд заблокованої частини траси, відкрито заявляли, що у них буквально трясуться і тріскаються будинки.

Нагадаємо, 11 липня, у Мукачевому на території оздоровчо-спортивного клубу «Антарес» відбулася перестрілка між бійцями Правого сектору та охоронцями екс-регіонала Михайла Ланя за участю місцевих міліціонерів. У результатів загинуло троє людей, семеро поранені.

Попередньо, причиною збройного конфлікту став перерозподіл ринку контрабанди.

Закарпатська прокуратура кваліфікувала події у Мукачевому як теракт.

Після збройної сутички бійці Правого сектору переховуються в лісах Закарпаття поблизу Мукачевого.

Як повідомив заступник провідника Правого сектору Андрій Тарасенко, на сьогодні з ними немає зв’язку. Їх шукають спільно з Антитерористичним центром СБУ.

Правий сектор висунув свої вимоги до влади: заарештувати усіх винуватців трагедії з боку бандитів і міліції, котрі відкрили вогонь першими, відставка всього керівництва силових органів в області, ініціювання арешту Ланя і Медведчука, які стоять за цим усім, і відставка Авакова.

 

20 липня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів