Для чого під Мукачево нагнали стільки військових?

Місцеві не розуміють необхідності присутності такої надмірної кількості армійців.

 

Краяни не розуміють, для чого на Закарпаття зігнали стільки війська. Скільки ще озброєні бійці стоятимуть на блок-постах і яку мету вони переслідують – ніхто офіційно не пояснює.

За останні 10 днів  Мукачево та Закарпаття не сходять з перших шпальт газетних  та інтенет-видань, у прайм-таймі всіх телеканалів - як українських, так і зарубіжних. Аби з’ясувати, як сприймають події пов’язані із проведенням спецоперації на території Закарпаття самі краяни та чи змінилося їхнє життя, наша знімальна група проїхалася населеними пунктами вздовж траси Київ-Чоп від Мукачева до Нижніх Воріт та дісталася до Волівця. Місцеві жителі неоднозначно реагують на присутність військових в області.

Підприємці занепокоєні ситуацією на Закарпатті, адже  це негативно позначилося на бізнесі: клієнтів поменшало, відповідно доходи впали. Також відзначають зменшення потоків туристів, не зважаючи на розпал літнього сезону.

Поділилися думками з приводу ситуації на Закарпатті і люди, які проїжджають транзитом по території області як у приватних так і у бізнесових справах.

По дорозі з Нижніх Воріт до Мукачева на знімальну групу "М-Студіо" чекав приємний сюрприз - розблокована траса Київ-Чоп.

Це наводить на думку, що Закарпаття повертається у звичне русло і незабаром події пов’язані зі стріляниною в Мукачеві закарпатці будуть згадувати як страшний сон, який більше не повториться.

 

21 липня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів