«Автомобіліст» уходить у другу фазу будівництва (ФОТОРЕПОРТАЖ)

На ужгородському стадіоні під назвою, винесеною в заголовок, продовжують кипіти будівельні роботи. У цьому мали можливість переконатися представники влади та керівництво Федерації футболу Закарпаття.

 

Після того, як на споруді постало гарне поле, настала друга черга будівництва – майстри взялися за зведення центральної трибуни.

Голова федерації футболу Ужгорода, заступник голови Федерації футболу Закарпаття Віктор Качур зазначив: «Підтрибунні будови міститимуть роздягальні, суддівські, убиральні загального користування, технічні приміщення. Також унизу зведемо й інші кімнати, очевидно, конференц-залу, однак із цим іще не визначилися остаточно. На другому поверсі буде розміщено коментаторську, сидіння для глядачів тощо. Ми вже завершили б із «Автомобілістом», адже й анонсували, що 29 серпня фіналом Кубка Гаваші зробимо тут урочисте відкриття стадіону. На жаль, через різного роду бюрократичну тяганину не встигаємо. Будівельники нам повідомили, що потрібно ще близько трьох місяців, аби звести саму конструкцію».

Отже, у будь-якому разі до перших холодів вищеназваний спортивний об’єкт повинен постати у всій своїй красі. Тим не менше, в. о. ужгородського міського голови Богдан Андріїв зазначив: «Сьогодні вже бачимо результат наших зусиль, які докладаємо рік. Поле справді в придатному для гри стані. Нині фактично реконструюємо частину старого приміщення й воднораз будуємо роздягальні, суддівську, трибуни, інші приміщення. Якщо й надалі сприятимуть погодні умови, думаю, місяців за два будівля буде готова. Потім ще необхідно виділити час і для решти будівельних робіт. Сподіваюся, невдовзі перед нами постане та споруда, яку досі бачили на проектній документації».

Радий проведеним роботам і президент ФК «Ужгород», депутат обласної ради Андрій Андріїв: «Сьогодні розпочинається друга стадія будівництва стадіону, зокрема загальних центральних трибун із під трибунними приміщеннями. Після цього зводитимемо біля стадіону й спортивний майданчик, де не тільки спортсмени, а й жителі міста в цілому зможуть грати в баскетбол, волейбол, великий теніс. Також ФК «Ужгород» матиме базове поле, гратиме на ньому домашні матчі чемпіонату, інші зустрічі. Тобто ми й надалі сприятимемо розвитку футболу зокрема й спортивного життя краю загалом».

Володимир Тарасюк для Uzhgorod.net.ua

 

21 липня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів