Як закарпатцям законно не платити за світло? (ВІДЕО)

 Ось що приховують від нас електрики...

 

Як "уповільнити" Ваш електролічильник в 2 рази і легально платити на 50% менше за світло.

Всім привіт! Сьогодні я хочу розповісти про те, як можна зменшити рахунки за електрику в 2-2,5 рази абсолютно легально. Це допоможе багатьом пристойно заощадити!

Ось вже близько 20 років я працюю електромонтером, нещодавно здав на 6-й розряд і, скільки себе пам'ятаю, весь цей час ціни на світло тільки росли. Мені-то не знати, що ціни на електроенергію завищують штучно! Тому я вдома постійно "хімічив" зі своїм лічильником: то скріпку туди поставлю, то магніт наліплю, то відмотати трохи назад.

Сім'я у мене велика - троє дітей, і світла будинку завжди потрібно багато: двом маленьким постійно потрібно прати пелюшки, сорочечки, а третій (старший) - постійно за комп'ютером сидить. Загалом, крав я електрику в держави, чого гріха таїти ...

Грошей постійно не вистачає, тому я додатково підробляю - роблю електрику в квартирах. І якось раз працював в одній квартирі і помітив цікаву штуку. Поставив я лічильник, підвів проводку, і господар почав робити обробку в кімнаті. Чогось там пиляв, свердлив, а на наступний день на лічильнику горіло всього близько 700 Ватт. Як так? Адже мало бути десь у 2-3 більше?

Почав розмовляти з господарем, і той розповів мені про прилад, який зменшує витрату електрики і показав його. Йому зять привіз його з-за кордону. Я своїм очам і вухам не повірив! І мені стало так соромно, що я не знав таких простих речей у фізиці.

Прилад цей розміром зі звичайний невеликий каганець, вставляється в найближчу до електролічильників розетку в квартирі або будинку і відразу ж починає працювати, абсолютно безшумно і непомітно! Називається він не по-нашому - ELECTRICITY SAVING BOX. Як я зрозумів, купити його в звичайному магазині не вийде. Воно й зрозуміло - це ж не вигідно державі. Але податки-то ми платимо, і немаленькі, тому я вважаю, що така розумна і правильна економія - це справедливо!

Я довго читав інтернет і, нарешті, знайшов сайт з продажу цього приладу! Ось вам посилання на цей інтернет-магазин, вони є ексклюзивними постачальниками цього пристрою в нашій країні. А для тих, кого цікавить принцип роботи, я попросив у них відеоролик з поясненням, який і публікую нижче.

Подивіться самі і вирішуйте, чи варто вам економити чи ні. Особисто я придбав три штуки: нам з дружиною, моїм батькам і тещі з тестем. По-моєму, навіщо витрачати більше, коли можна заощадити?

Тепер ми живемо чесно, електрики не крадемо і, в середньому, платимо за світло в 2-2,5 рази менше, ніж раніше! Не люблю, знаєте, витрачати гроші даремно. Я краще дружині і дітям що-небудь куплю на зекономлені! Та й теща постійно мене дякує. Дружина обурюється, що її мама тепер любить мене більше, ніж власну дочку!

Всім бажаю розумних витрат і бути в плюсі!

 

23 липня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів