Подробиці мафіозних розбірок у сусідів по той бік Карпат (ВІДЕО)

Правоохоронці сусіднього з Ужгородом (через Карпати) Львова розповіли деталі розслідування у справі заручників на Сихові.

 

Двоє в'єтнамців, яких 20 липня утримували в заручниках у будинку на Сихові, не знали куди потрапили. Брат та сестра свідчать, що майже не спілкувались зі своїм наглядачем. Думали, що він допоможе виїхати їм в країни Євросоюзу, а вони перебувають на Закарпатті.

Про це журналістам розповів заступник начальника Сихівського райвідділу міліції начальник слідчого відділу Андрій Ткачик. «Як зараз з'ясовано слідством, підозрюваний нікого нікуди не переправляв. Він знаходився вдома і надавав житло, в якому перебували потерпілі. Він з ними постійно перебував вдома», – зазначив Андрій Ткачик.

В’єтнамці з господарем квартири практично не спілкувались, бо він не володів їхньою мовою. Заручники хотіли покинути те помешкання, але двері були постійно зачинені. Ключ знаходився у вірменина в кишені. Згодом брат та сестра зрозуміли, що це злочинець, бо за деякий час він почав вимагати грошову винагороду за їхнє звільнення.

Із квартири на Сихові чоловіка-в’єтнамця випустили першим за винагороду у 2 тис. доларів. Він мав знайти у родичів гроші і на викуп сестри. За дівчину вимагали 5 тис. доларів. В’єтнамець повернувся в Одесу та звернувся до місцевих прикордонників. Вони і виявили, що дівчина перебуває на Сихові в квартирі багатоповерхівки за адресою Хуторівка, 36.

Зараз чоловіка, який утримував їх у квартирі, громадянина Вірменії взято під варту. На нього чекає суд. Йому загрожує 5-8 років позбавлення волі за захоплення заручників. Міліція перевіряє, чи був чоловік причетний до інших злочинів та шукає його спільників.

Відомо також, що в'єтнамці вже кілька місяців перебувають в Україні. Спершу приїхали до Києва, а згодом в Одесу. У Львові перебували кілька тижнів, але були певні, що знаходяться на Закарпатті.

Нагадаємо, прикордонники спільно з міліцією та надзвичайниками звільнили дівчину з полону у понеділок ввечері, 20 липня. Під час операції було затримано чоловіка – вихідця з Вірменії, який насильно утримував в'єтнамців у помешканні. 

 

25 липня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів