Де можна побачити індіанців-байкерів та ковбоїв-байкерів? В Ужгороді - запросто! (ВІДЕО)

Учора, 25 липня, в Ужгороді відбувся фестиваль MUSIC BIKE UKRAINE, на який щорічно з’їжджаються байкери з усієї України та з-за кордону.

 

Через складну ситуацію в країні цього року байкерський з’їзд був не надто масштабним, але надзвичайно видовищним.

У гостях у байкерів побувала репортер ZIK-Стрім Вікторія Жуйко-Сабо.

Місцем збору любителів мотоциклів, пива та важкої музики стала площа Петефі, де зібралося кілька сотень власників байків. Вони вишикували свої транспортні засоби, спілкувалися і проводили групові фото сесії із гостями фестивалю. Попри дуже спекотний день охочих порозглядати мотоцикли та по фотографуватися не бракувало.

Цьогорічним дрес-кодом на фестивалі став одяг у стилі Дикого Заходу. Тож поміж своїх мотоциклів байкери ходили в костюмах шерифів, індіанців та ковбоїв. Втім, чимало байкерів не зрадили класиці і вдягнули звичайний шкіряний одяг.

Як розповів організатор фесту Олександр Суханов, на Закарпаття з’їхалися не тільки українські мотоциклісти, але й гості з Угорщини, Словаччини і навіть Росії.

«Цьогорічний фестиваль дуже тяжкий, бо не та ситуація в країні, щоб проводити такі заходи. Це видно і з кількості мотоциклів.  У порівнянні з минулими роками дуже мало зібралося байкерів», – зазначив Олександр Суханов.

Із площі Петефі колона «залізних коней» рушила вулицями Ужгорода. Кінцевим пунктом байкерського параду був Боздоський парк. Увечері для гостей фестивалю там влаштували концерт за участю українських та закордонних рок-гуртів.

 

26 липня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів