28 майстрів більярдного кия виборювали звання найкращого на березі Ужа

У суботу та неділю в обласному центрі проходив Кубок Закарпаття з більярдного спорту.

 

У змаганнях серед чоловіків на призи клубу «Максімус» цьогоріч взяли участь 28 спортсменів з Ужгорода, Виноградова, Хуста, Тячева, Мукачева та Сваляви.

Учасники змагалися за системою комбінована піраміда.

У підсумку, Кубок області-2015 завоював Олександр Сайков. 2 місце у активі Василя Єгорова. А бронзу розділи між двома учасниками - Петром Кіш та Олександром Фленько.

Важливо, що переможець змагань незабаром повинен виступати за нашу область на Чемпіонаті України. Омар Качібая з цього приводу стверджує: «Начальник управління молоді спорту ОДА Денис Ман запевнив мене, що на всеукраїнських змаганнях для нашого спортсмена створять всі умови для вдалого виступу. Денис Ман - серйозна та відповідальна людина. Він викликає в мене довіру», - підсумував голова Закарпатського осередку з більярдного спорту.

На додачу, також Омар Качібая, висловив невдоволення тим, що зараз представники ЗМІ не надто активно популяризують більярдний спорт на Закарпатті.

За допомогу в організації та проведенні турніру завдячує адміністратору закладу Любові Пазяк.

Слід відзначити, що Омар Качібая вже досить тривалий період проводить змагання з більярдного спорту в Ужгороді - близько 20 років. Гадаю, цифра солідна, повідомили в управління молоді та спорту Закарпатської ОДА.

 

27 липня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів