Правосекторівець, який добровільно здався після подій у Мукачеві, залишиться під вартою (ВІДЕО)

Підтримати Сергія Деяка прийшло до суду багато активістів і простих киян.

 

Сьогодні, 3 серпня, у Апеляційному суді Києва пройшло засідання щодо представника "Правого сектору" Сергія Деяка, який добровільно здався правоохоронцям після стрілянини у Мукачеві.

Як повідомляє Мукачево.net, незважаючи на те, що Деяк добровільно здався правоохоронцям та не чинив опір при затриманні, суд все ж вирішив обрати до нього запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

"Сергій зізнався у суді, що приїхав того дня на зустріч з депутатом Ланьо заради боротьби з корупцією. До слова, він є одним з чотирьох затриманих, яких підозрюють у вчиненні терористичного акту в Мукачеві 11 липня", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, Деяка прийшло підтримати до суду багато киян і активістів.

Нагадаємо,  11 липня у Мукачеві сталася стрілянина. За повідомленнями місцевих ЗМІ, конфлікт виник між учасниками "Правого сектору" і людьми з оточення народного депутата Михайла Ланя. За версією представників "ПС", Ланьо сам викликав їх на переговори, оскільки "ПС" почав заважати потоків контрабанди.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 255 Кримінального кодексу України - створення злочинної організації і ч. 3 ст. 258 - терористичний акт.

 

03 серпня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів