Довірливі закарпатці продовжують віддавати шахраям величезні кошти

На цей раз на гачок пройдисвіта попалася ужгородська пенсіонерка.

 

Невідомий пройдисвіт, зателефонувавши на мобільний телефон літньої ужгородки, представився працівником міліції і сказав, що її син затриманий з наркотиками. Пенсіонерка повірила і віддала незнайомцю всі свої заощадження…

Скільки міліція не попереджає про небезпеку стати жертвою телефонних шахраїв, а закарпатці й далі стають їх жертвами через власну необачність, пише СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

От і 76-річній жительці Ужгорода зателефонував обідньої пори на мобільний невідомий чоловік. Незнайомець назвався працівником міліції й ошелешив матір словами, що її син затриманий за наркотики. Якщо вона хоче визволити сина з тюрми, то слід заплатити 20 тисяч гривень.

Довірлива літня жінка замість того, щоб відразу зателефонувати сину, побігла в найближче банківське відділення й переказала на вказаний шахраєм рахунок грошові кошти в сумі 20000 гривень.

Лише тоді пенсіонерка набрала сина й зрозуміла, що її банально ошукали. Потерпіла звернулася із заявою в міліцію. Шахрая розшукують, а правоохоронці вкотре застерігають громадян: будьте обачні!

 

04 серпня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів