Богдан Андріїв замість обіцянок продовжує облагороджувати подвір’я ужгородців (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Сьогодні дитячу гірку встановили у дворі Чорновола-Тлехаса-Заньковецької.

 

Уже доброю традицію для мецената стало оновлення прибудинкових територій в обласному центрі: встановлення гойдалок, дитячих  будинків, карусель, футбольних воріт, лавиць тощо. О 10:30 місцеві жителі згаданої вище багатоповерхівки зібрались на суботник – до ладу приводили власне подвір’я. «Дітям не було де гратись. Ми щоразу повинні були їхати ближче до центру, де є подібні атракції для дітей. Така гірка стане прикрасою для кожного ужгородського двору», - зазначила пані Йолана.

Попри обмаль у дворі розваг для наймолодших, жителі скаржаться й на більш побутові незручності. До прикладу, відсутність освітлення, лавиць, смітників. Цю проблему Богдан Андріїв пообіцяв вирішити уже на початку наступного тижня. «У вівторок ми відновимо лавиці, гойдалки – їх пофарбуємо,  поставимо смітники. У сусідньому дворі – футбольні ворота. Позаяк там значно більше місця для улюбленої гри малечі. А вже найближчим часом проведемо освітлення», - констатував секретар Ужгородської міськради.

Діючі і майбутні політики, зокрема в Ужгороді, суттєво активізувались. На носі ж бо вибори. Хтось проводить зустрічі, хтось обіцяє щось, а хтось робить добрі справи і, до слова, вже не перший день. Тож висновки робіть самі.

Віталій Біровчак

 

22 серпня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів