Богдан Андріїв: «Замість пустих обіцянок депутати й активісти повинні вийти з кабінетів і працювати на благо народу» (ФОТО)

Секретар Ужгородської міськради з Днем Незалежності привітав знедолених пенсіонерів та непрацездатних жителів обласного центру.

 

Про міський територіальний центр соціального обслуговування, погодьтесь, знає небагато навіть корінних ужгородців. Тут опікуються людьми похилого віку, які не мають власних осель, дбайливих родичів, можливості працювати. Це свого роду будинок для людей похилого віку, щоправда, українського варіанту.

Фінансується центр з міського бюджету, однак коштів, як завжди, обмаль. Наразі ремонту потребує покрівля та й самі приміщення. Десь допомагають небайдужі спонсори, та цього, без сумніву, замало. З ініціативи секретаря міськради Богдана Андріїва можливість відзначити День Незалежності надали й підопічним центру соціального обслуговування. Народна концертна програма, подарунки кожному жителю державної установи, святковий обід та принтер для адміністрації закладу – презент від Богдана Андріїва.

Спільно з керівництвом центру, меценат оглянув усі приміщення, поспілкувався з людьми похилого віку та зробив відповідний висновок: «Людям, які тут працюють, можна ставити пам’ятники ще при життю. Їх роботу не можна оцінити матеріально. А замість пустих обіцянок, депутати й активісти повинні вийти з кабінетів і працювати на благо народу. Подивитись, в яких умовах працюють люди у центрі, де живуть пенсіонери, позбавлені житла і допомогти їм, а не кидати слів на вітер».

Секретар Ужгородської міськради пообіцяв тримати на особистому контролі вирішення нагальних проблем центру і долучити інших меценатів. Позаяк, до слова, у центрі проживає 35 людей, які за спиною не мають нічого, окрім дбайливого піклування працівників державного закладу.  

Віталій Біровчак

 

 

24 серпня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів