Погода на Закарпатті 29 та 30 серпня

Як повідомили Uzhgorod.net.ua у Закарпатському обласному центрі з гідрометеорології, у ці дні на більшій території Закарпаття очікується висока, місцями надзвичайна пожежна небезпека.

 

Внаслідок підвищення температурного режиму передбачається зменшення вологозапасів в грунті та втрата тургору рослинами в денні години.

На річках області поглибилась літня межень та утримуватиметься дуже низька водність: – річки західної та центральної частини області 10-16% норми; – в басейні Верхньої Тиси – 25-35% норми.

На багатьох ділянках річок області рівні води утримуються на відмітках, близьких до найнижчих за багаторіччя, а в басейнах річок Уж та Боржава є нижчими за мінімальні багаторічні на 1-7 см.

У суботу, 29 серпня по області мінлива хмарність, без опадів. Температура повітря вночі 13-18°, вдень 30-35°, в горах місцями вночі 10-12°, вдень 20-25° тепла.

В Ужгороді невелика хмарність. Температура повітря вдень 33-35° тепла.

Детальніше від Sinoptik: Погода в Ужгороді та Закарпатській області на вихідні, 29 і 30 серпня.

Вихідні в Закарпатській області пройдуть із змінною хмарністю. У суботу і в неділю в Ужгороді, Мукачеві, Берегові, Рахові, Хусті, Міжгір'ї, Сваляві, Виноградові опадів не передбачається. Температура повітря вночі становитиме +13…+21 градус, удень – від +26 до +35. Вітер південний, східний, південно-східний і південно-західний, 1-4 м/с. Наступний тиждень почнеться сонячно, без опадів.

 

29 серпня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів