Два наші міста влаштують у суботу два «особливі» нічні забіги!

Обов’язкова умова для їхніх учасників - особливий дрес-код - яскраві елементи в одязі та екіпіровці, та світлові атрибути, ліхтарики та блималки для нічного забігу.

 

12 вересня, в день фізичної культури та спорту, ГО "Молодіжні Ініціативи Закарпаття" запрошує прийняти участь в кольоровому забігу "Uzh Color Run" (м. Ужгород) та нічному забігу  "Mukachevo Light Run" (м. Мукачево). Обов’язковою умовою, є дотримання дрес-коду, - яскраві елементи в одязі та екіпіровці, та світящися атрибути, ліхтарики та блималки для нічного забігу. Організатори забезпечують учасників пакетиками з фарбами холі, та неоновими браслетами, відповідно до формату забігу.

Uzh Color Run – найяскравіші кілометри в твоєму житті! Забіг пройде в боздошському парку. Перед стартом, на учасників чекає розминка з тренерами федерації спортивної гімнастики Закарпаття. Організатори забезпечують учасників пакетиками з натуральними фарбами холі та номерами. Які абсолютно нешкідливі для здоров'я і неймовірно корисні для гарного настрою! Обов’язкова попередня реєстрація, яка стартує з 10.00. Для участі необхідні яскравий спортивних одяг, зручні кросівки та гарний настрій! Захід в такому форматі відбуватиметься на Закарпатті вперше!

Mukachevo Light Run – змагання на яскравість. Збираємось о 20.00 в Комсомольському парку. Напередодні забігу, на учасників чекає розминка. Обов’язкова попередня реєстрація, на якій всі учасники отримають кольорові неонові браслети. Ми пропонуємо не тільки подолати дистанцію на швидкість, а й ще розфарбувати ніч яскравими кольоровими вогнями та гарно провести час. Тож обов’язковим дрес-кодом, є ліхтарики, блималки, яскраві елементи у одязі та екіпіровці.

Кожен раз проводячи спортивні заходи,ми ставимо на меті не тільки залучити якомога більше учасників, але й згуртувати людей, показуючи що заняття спортом можуть бути корисними, та веселими. Також намагаємось охопити більшу аудиторі, заохочуючи к професійних бігунів, так і аматорів та любителів спорту. – коментар організаторів, переписати більш привабливо та доповнити.

 

11 вересня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів