120 кілометрів за день на велосипеді – це цілком реально!

Тудор Кілару - відомий в Ужгороді організатор вечірок, журналіст та ді-джей, викладач університету - збирається проїхати на велосипеді за вісім днів 1000 кілометрів Європою.

 

Про це теле- і радіоведучий Тудор Кілару написав на своїй сторінці у Facebook.

«Ну от поки план такий: на велосипеді доїхати з Ужгорода до Мілана, а звідти назад на самбіку в Кошице. Амбітно, проте на все є два тижні. Отже маршрут: Ужгород-Токай-Егер-Будапешт-Шиофок-Загреб-Трієст-Пула-Венеція-Верона-Мілан. Може псіхану і ще у Флоренцію і Рим ломанусь. Виїзд 19-го вересня. Є у кого поради - міркування?» - написав Тудор.

Судячи з коментарів під постом, Кілару готовий взяти з собою й інших велосипедистів-любителів. Натомість від нього вже просять тематичний блог з деталями подорожі. А дехто взагалі радить подумати, перш ніж вирушати у таку непросту подорож.

«Скажу, ти поговори зі своїми колінами, чи потрібно їм таке. Тобі потрібно буде їхати 500 кілометрів на тиждень – це вже не такий і маленький об’єм навіть для тих, хто тренується регулярно. Саме тренується, а не катається! До того ж ти будеш їхати з речами, а це додаткове навантаження. Я б на твоєму місці скоротив маршрут суттєво або відмовився від затії взагалі» - написав користувач Богдан Лозицький.

На що Тудор Кілару відповів:

«120 кілометрів на день – цілком реально. До того ж я збираюся їхати через термальні джерела з зупинками для релаксу!»

Тудор Кілару - відомий в Ужгороді організатор вечірок, журналіст та ді-джей, викладач університету. Свого часу його навіть запрошували бути ведучим у фан-зоні «Євро-2012» у Львові. А у 2010 році він став «Кращим мужчиною Закарпаття-2010» у рамках розважального шоу «Нумо, хлопці!».

Мирослава ЯРЕМКІВ.

 

11 вересня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів