Фортуна відвернулась від українських «бійців» овального м’яча!

У місті на кордоні з Угорщиною зустрілися збірні України та Сербії.

 

Чопський стадіон «Локомотив» став справжньою ареною зіткень спортсменів. Нині, 12-го вересня, відбувся матч Чемпіонату Європи в групі «В» з регбілігу.

У закарпатському місті зустрілися збірні України та Сербії. Уже з перших хвилин вони спонукали глядачів уважно стежити за грою. Фанатів, до слова, зібралося небагато, проте вдосталь, аби підтримати команди.

У першому таймі перевагу над м’ячем вправно демонстрували серби. Хороші захвати, несподівані стики змусили зробити висновок, що гості згуртовані і знають, чого прагнуть. У кінці-кінців із полегшенням пішли на перерву з рахунокм 0:40.

Баталії на полі продовжилися в другій частині гри. Спортсмени нерідко втрачали м’яча, однак щодуху виривалися вперед. Українцям удалося відкрити рахунок, але фортуна й далі була не на їхньому боці. «Можливо, все через те, що в нашої збірної оновлений склад, не зіграний», — кажуть чопівчани. Ба навіть більше: у команді є 3 гравці, котрим усього по 18 років. А досвід приходить із часом!

Пристрасті на полі не вщухали впродовж цілого турніру. Не обійшлося без травм, проте незначних. Із результатом 64:4 перемогу нині святкують серби. Україна ж готується до нових звершень! Яким ж буде її результат у міжнародному рейтингу (наразі посідає 8-му позицію), стане відомо після гри «Росія—Італія».

Як у Чопі Україна з Сербією в регбіліг зіграла!

Як у Чопі Україна з Сербією в регбіліг зіграла!

 

12 вересня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів