У школах фізкультурно-спортивних товариств краю займається майже 2 з половиною тисячі дітей

Про це було повідомлено на зустрічі з організаторами фізкультури і спорту відбулася у Закарпатській облпрофраді.

 

В Закарпатській обласній раді профспілок з нагоди Дня фізичної культури та спорту відбулася зустріч керівників облпрофради та галузевих облорганізацій профспілок з організаторами спортивно-масової роботи та підготовки спортивного резерву.

Виступаючи перед учасниками зібрання, голова облпрофради Іван Король підкреслив, що одним з напрямків діяльності профспілок нашої області є розвиток спортивно-масової роботи серед спілчан. Вона включає проведення міжгалузевих, галузевих спартакіад, турнірів і змагань з різних видів спорту. Ця робота координується з обласними організаціями спортивних товариств «Спартак», «Україна», «Колос». Цього року 7 листопада відбудеться ювілейна XXV обласна міжгалузева спартакіада профспілок. Такою кількістю обласних спартакіад не може похвалитися жодна область України.

рамках цьогорічної міжгалузевої спартакіади вже відбулися галузеві спартакіади працівників охорони здоров’я, культури, облдирекції «Укрпошта», сільські спортивні ігри на краще спортивне село. До речі, галузева спартакіада медиків, в якій взяли участь понад 50 команд медичних та санаторних закладів – усього 1400 учасників – була наймасовішою за останні роки. Цікаво пройшов футбольний турнір команд засобів масової інформації до Дня журналіста, який проводить профспілка працівників культури. На черзі – проведення галузевих спартакіад профспілок працівників освіти  і науки та житлово-комунального господарства. Варто відзначити і підготовку спортивного резерву в дитячо-юнацьких спортивних школах. Загалом, в ДЮСШ фізкультурно-спортивних товариств «Спартак», «Україна», «Колос» займається близько 2400 дітей.

На зустрічі відбувся широкий обмін думками щодо організації спортивно-масової роботи у профспілках області та підготовки спортивного резерву в ДЮСШ, включаючи існуючі проблеми у цій справі та шляхи їх вирішення. Свої міркування з цих питань висловили голови обласних організацій профспілок: працівників культури – Наталія Товтин, освіти і науки – Тетяна Повханич, директор Ужгородської ОКДЮСШ ФСТ «Україна» Олександр Теметєв, заступник директора ОДЮСШ ФСТ «Колос» Микола Резніков та інші.

На закінчення Іван Король вручив нагороди облпрофради кращим організаторам  спортивно-масової роботи та керівникам ДЮСШ.

Сергій Баранчиков, завідувач відділу організаційно-гуманітарної роботи Закарпатської облпрофради, фото автора

На ФОТО:

- виступає голова Закарпатської облпрофради Іван Король;

- нагороду від Івана Короля отримує директор Ужгородської ОКДЮСШ ФСТ «Україна» Олександр Теметєв (ліворуч);

- учасники зустрічі в Закарпатській облпрофраді;

 

15 вересня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів