Майстер спорту СРСР Анатолій Плеханов - приклад спортивного життя! (ФОТО)

Помітною постаттю у спортивному житті нашого краю є майстер спорту СРСР, суддя Національної категорії Анатолій Плеханов.

 

Відомий у минулому легкоатлет, він й нині охоче ділиться секретами своєї високої спортивної майстерності з молоддю, тренерськими кадрами в ДЮСШ.

Спортивний і профспілковий актив Закарпаття добре знає Анатолія Михайловича як висококваліфікованого арбітра, багаторазового головного суддю щорічних обласних міжгалузевих профспілкових спартакіад, галузевих спартакіад профспілок працівників культури, освіти і науки, охорони здоров’я, агропромислового комплексу, інших галузей, організатора різних спортивних заходів міжнародного, всеукраїнського та обласного рівня у спорткомплексі «Юність», на інших спортивних об’єктах нашої області.

Цими днями Анатолій Плеханов відзначає свій день народження. Колеги по роботі, керівники облпрофради, галузевих обкомів профспілок, спортсмени, численні друзі і знайомі від усього серця бажають вам, шановний Анатолію Михайловичу, довгих років життя, міцного здоров’я, бадьорості духу і оптимізму, нових успіхів на фізкультурно-спортивній ниві, гарного настрою, достатку, мирного неба, радості і щастя, вірних і надійних друзів.

Сергій Баранчиков, завідувач відділу організаційно-гуманітарної роботи Закарпатської облпрофради

На ФОТО:

- виступає головний суддя обласних змагань на краще спортивне село в м. Хусті Анатолій Плеханов (ФОТО вверху);

- головний суддя обласної міжгалузевої спартакіади профспілок Закарпаття Анатолій Плеханов (ліворуч) вручає нагороду переможцю змагань з дартсу Володимиру Шутку.

 

15 вересня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів