Хто представлятиме Срібну Землю на Кубку України з кікбоксингу? (ФОТО)

Це визначалося на крайовому чемпіонаті в місті над Ужем.

 

Місцем проведення змагань вже традиційно став СК «Іппон" - Мекка кікбоксерів Закарпатської області.

Як повідомив голова федерації Анатолій Перцев, в змаганнях взяли участь 74 спортсмени і спортсменки в 21 ваговій категорії з Ужгорода, Берегова, Мукачева, Хуста, Перечина та Чопа. Основна боротьба розгорнулася між представниками Ужгорода та Мукачева.

Анатолій Перцев наголосив, що "обласний турнір проходить в рамках пропаганди здорового способу життя серед молоді і показує, що закарпатці є гідними суперниками і серйозними конкурентами для кікбоксерів з інших міст. Крім того, сьогоднішні змагання є фінальною межею усього навчального року, тут тренери дають можливість проявити себе і молодим бійцям, і тим, хто зарекомендував себе на більш престижних стартах. Для дорослих спортсменів це в черговий раз шанс продемонструвати свою майстерність, тактичні прийоми і якість техніки ", - розповів старший тренер клубу" Іппон ".

"Обласний чемпіонат - трамплін для кращих спортсменів, які будуть представляти Закарпаття на Кубку України з кікбоксингу серед дорослих у Броварах з 24 по 27 вересня", - додав Анатолій Володимирович, інформує ЗакКор.

Всі учасники змагань були нагороджені грамотами, медалями та кубками.

 

15 вересня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів