«Автомобіліст» здобуває феєричну перемогу і впевнено крокує до чемпіонства (ФОТО)

Учора на стадіоні "Автомобіліст" відбувся черговий футбольний матч чемпіонату Ужгорода.

 

Передбачити результат поєдинку між лідером міського чемпіонату та аутсайдером було не важко, а от вгадати результат цього двобою – це під силу лише справжнім провидцям. Але на стадіоні того вечора знайшовся й такий – тренер «Автомобіліста» Іван Шанта, саме він вгадав результат матчу.  Про це оголосив диктор стадіону Віталій Біровчак, який розігрував  приз – м’яч «Adidas - brazuka».  До слова, вперше  на матчах чемпіонату Ужгорода в цьому сезоні на стадіоні «Автомобіліст» працював диктор та звучала музика з потужних динаміків, так що ані гравці, ані вболівальники не нудьгували.

Правда, у команді «Фаворит» стався певний конфуз - у протоколі матчу тренер Вадим Шоля вказав, що в його команді 11 гравців основи та троє – в запасі. Та на розкішний газон стадіону їх вийшло всього 10-ро чоловік. Звісно, потужніший за класом та ще маючи чисельну перевагу «Автомобіліст» з перших хвилин влаштував «фаворитівцям» справжню карусель та рясний голепад.  Підопічні В.Шолі  у першій половині зустрічі спромоглися лише на один удар у ствір воріт суперника.  Натомість, у власні в першому таймі пропустили аж 8 голів.

В другому таймі в лавах «Автомобіліста» відбулася заміна замість Добровольського вийшов Бандурович, який вже через 10 хвилин відзначився забитим м’ячем. Згодом, його партнери по команді  ще 6 разів вражали ворота «Фаворита». В цьому матчі у лавах «автолюбителів» квартет на свій рахунок записав Вадим Веселовський, хет-трик – Василь Пиняшко та дубль – Юрій Шукаль.

«Фаворитівці» прагнули відповісти на такий град голів бодай голом престижу, при чому мали для цього передумови – кілька разів виходили на ударну позицію та надійно діяв на останньому рубежі воротар господарів Мирослав Лютнянський, а в одному випадку на допомогу кіперу прийшла стійка воріт.  Тож «Автомобіліст» здобуває феєричну перемогу, значно покращивши різницю в графі «забиті та пропущені м’ячі»,  і впевнено крокує до чемпіонства.

Стадіон «Автомобіліст» м.Ужгород

Чемпіонат м. Ужгород 12-й тур:

«Автомобіліст» - «Фаворит» - 13:0 (8:0)

Голи: Добровольський 6; Пиняшко 11, 34, 38; Шукаль 14, 84; Боднар 20; Веселовський 21, 40, 43, 80; Бандурович 55; Реплюк 70

Склади команд:

«Автомобіліст»: Лютнянський, Боднар, Вагін, Пустовіт, Білінський, Шукаль, Добровольский (Бандурович 46), Реплюк, Оржеховський, Пиняшко, Веселовський.

Запасні: Смокоровський, Жидик.

Тренер – Іван Шанта

«Фаворит»: Сливка, Домище, Петухов, Готра, Яценко, Далекорій, Гандяк, Хом’як, Молнар, Сокач, Готра Е.

Запасні: Абакумов, Шкорка, Колбас.

Тренер – Вадим Шоля

Роман КУХАР

 

 

17 вересня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів