Андріїв: Завдання нової влади – зробити життя в Ужгороді комфортним, затишним і привабливим (ВІДЕО)

Ніхто нам не подарує краще життя, добробут, умови! Щоденно слід брати участь в громадському житті, не бути байдужими, підказувати владі, контролювати її дії,стверджує Богдан Андріїв.

 

За кілька тижнів закарпатці обиратимуть собі нове місцеве самоврядування. Особлива «спека», за традицією, пануватиме у обласному центрі. Саме на головну посаду в Ужгороді, вочевидь, претендуватиме чимало осіб. Ужгородцям доведеться обирати між досвідом і напором, виваженістю і креативом, впізнаваністю і несподіваністю.

У ці, нечисленні перед збуренням дні варто, мабуть, озирнутися на дні минулі, проаналізувати і визначити завдання і для себе, і для майбутніх обранців… Саме з цією метою говоримо із секретарем Ужгородської міськради Богданом Андріївим.

Його каденція, хоча й нетривала, але виразна, що припала на непрості пост-майданні, контра-воєнні місяці, має приводи для не однієї розмови. Для своєї ми обрали ключові для мешканців теми: соціальний захист тих, хто стоїть на передовій оборони української незалежності, вода – для Ужгорода – хліб насущний та, власне, сам Ужгород, яким ми хочемо його бачити.

Більше - у відео ЗОДТРК "Тиса-1".

 

 

22 вересня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів