Закарпатські дорожники пояснили, як «акуратно» ремонтують міст, що поєднує Україну з Угорщиною (ВІДЕО)

Шматки асфальту між опорами мосту, чималі брили - на березі річки. Це відео виклали у соцмережі закарпатські активісти.

 

Шляховики, які ремонтували міст над Тисою, забруднили річку. Про це з обуренням повідомили активісти у соцмережах. Вони кажуть, зрізане старе покриття - ремонтники не вивезли, а просто скинули на берег і у воду. 

Шматки асфальту між опорами мосту, чималі брили - на березі річки. Це відео виклали у соцмережі закарпатські активісти. На ньому видно, куди шляховики поділи старе покриття з мосту на пункті пропуску "Тиса". Знімальна група телеканалу "Інтер" рушила на місце, щоб переконатися у всьому на власні очі. Прикордонники й митники лише розводять руками:

"Цей міст знаходиться на балансі дорожньої служби і вони його обслуговують, як покриття дорожнє, так і сміття", - говорить Михайло Нікулін, начальник відділу прикордонної служби "Тиса".

Міст ремонтує обласна Служба автомобільних доріг. Ми зустріли тут робітників, які якраз за собою прибирали. Чи робили б це, якби не розголос в інтернеті? Нас переконують: звичайно. Але - пізніше.

"Міст знаходиться у стадії ремонту, під час ремонту всяке буває, коли закінчиться, це все буде прибрано. коли будинок будується теж грязі повно, всього сміття, коли закінчили, все убрали, все нормально, так і тут буде все нормально. Прийдіть через місяць, все буде чисто, воно і зараз чисто, поки що не закінчено", - говорить Микола Гірчак, начальник відділу техконтролю Служби автодоріг у Закарпатській області.

Асфальт ніхто навмисне не скидав у річку, запевняють шляховики. Шматки, які помітили активісти - просто випадково попадали.

Ось рівень був асфальту, знімали фронтальним погружчиком, якісь крихітні частини вони там попадали, прибираємо їх.

Ремонт мосту планують завершити до кінця жовтня. Щоправда, якщо на всі роботи - стане грошей.

"Грошей зовсім нема, нам зарплата не оплачена за минулий місяць, навіть, щоб купити бітум потрібно брати кредит", - говорить Микола Гірчак.

Представники дорожньої служби показали, де зберігають знятий з мосту асфальт. Ось він - за кілька кілометрів від кордону, у полі, біля траси Київ-Чоп. Кажуть, частину згодом зможуть переробити і використати для будівництва доріг.

Більше - у відео. Дивитися ТУТ.

 

08 жовтня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів