У Мукачеві бандити стріляли з «Калаша» (ВІДЕО)

Про це розповідають очевидці нічного розстрілу вісімнадцятирічного юнака.

 

В ніч з 8 на 9 жовтня в Мукачеві сталося одразу дві події: вбили 18-ти річного хлопця, мешканця поселення ромів, після чого загорілося родинне домогосподарство імовірного вбивці. За однією з версій, це зробили обурені жителі, які мстилися за смерть хлопця.

“Калман Олах, син місцевого барона, застрелив молодого хлопця, з яким у того були складні стосунки. Очевидці розповідають: постріл чули, бандити стріляли з автомату Калашникова, та принесли з собою і іншу зброю: дубинку та дробовик. Від отриманих травм хлопець помер, у нього залишилася вагітна дружина та маленька дитина”, – повідомляє спільнота “Громадське телебачення Закарпаття”.

“Батько можливого вбивці Калман Калманович тримав у себе чотирьох рабів. Один з них розповів: його жорстоко катували, підвішували за руки до стелі. Вся спина потерпілого у шрамах.

Хлопець повідав журналістам, що приїхав зі Сваляви, сам є сиротою. В місцевому таборі опинився, бо йому запропонували роботу. Інші полонені втекли, а він залишався у рабстві. Одна з місцевих жительок тепер приютила його у себе”, – зазначається у спільноті.

PMG

 

09 жовтня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів