Відомий марафонець разом із донькою презентує Закарпаття в угорській столиці

Марафон у Будапешті запланований на сьогодні, 11 жовтня.

 

Відомий тячівський марафонець Андрій Терп’як нещодавно взяв участь у XII Чемпіонаті України з марафонського бігу в м.Біла Церква.

Загалом у марафоні прийняли участь близько 1700 учасників різних вікових категорій. Наш земляк Андрій Феодосійович виступив під номером 147, успішно подолав свою дистанцію та фінішував 22-им.

Цей марафонський забіг став особливим для тячівського спортсмена. Він вперше перейшов межу 3-х годин та з результатом 2 години 57 хвили перевершив свій особистий марафонський рекорд.

Разом з Андрієм Терп’яком участь у чемпіонаті прийняв його син Павло. На фініші вони з гордістю розгорнули прапор рідного міста Тячева.

На досягнутому наполегливий спортсмен не зупиняється і вже готується до нових забігів на марафонських дистанціях. Чергові його змагання – 30-ий чемпіонат з марафонського бігу в Будапешті, який відбудеться уже завтра, 11 жовтня. Цікавим є й те, що разом з батьком на старт марафону стане його дочка, яка також успішно займається марафонським бігом, інформують "Тячівські новини".

Вітаємо, гордимось та щиро бажаємо їм успіхів і нових спортивних перемог.

Андрію Терп’яку із Тячева не вдалося побити особистий рекорд

Андрію Терп’яку із Тячева не вдалося побити особистий рекорд

 

11 жовтня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів