Група військових у погонах із зірочками продавала «наліво» армійське майно (ВІДЕО)

Слідчі Головної військової прокуратури спільно з оперативниками управління внутрішньої безпеки УМВС в місті Києві при реалізації чергової партії викраденого військового майна вартістю більше 200 тис. грн. затримали «на гарячому» п’ятьох офіцерів-тиловиків.

 

Про це на своїй сторінці в Facebook написав головний військовий прокурор Анатолій Матіос.

«Не чужі, не заслані із за кордону, офіцери, керівник Центральної бази забезпечення і начальники окремих складів речового забезпечення Національної гвардії, порушуючи Присягу українському народові, протягом 2015 року викрадали, привласнювали і реалізовували «на сторону» військове майно: партії касок, форми та взуття, які за документами призначалися для підрозділів Нацгвардіі в зоні АТО», – написав Матіос.

Він додав, що вже другу добу поспіль продовжуються обшуки на 15 адресах, під час невідкладних допитів отримані визнавальні покази, а також розпочата і проводиться тотальна інвентаризація Центральної бази речового майна Нацгвардіі.

«Згідно виявлених речових доказів, документів та показів затриманих, роботи у військовоі прокуратури у цьому провадженні буде мінімум на півроку: виявлені списки «покупців», обсяги викраденого, структури що відмивали кошти і (!!!), вдумайтеся, ті, хто продавав горе-нацгвардійцям наркотики. Зраду припинили, підозрюваних затримали, а речове майно поїде тепер у бойові підрозділи», – написав Матіос.

Як повідомлялось, за час проведення АТО порушено 16 тисяч справ через дезертирство.

 

 

11 жовтня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів