Бійців 128 бригади із святом захисника Вітчизни вітали луганчани (ФОТО)

Військовослужбовці бригади та місцеві мешканці отримали величезне емоційне задоволення від концерту і були щиро вдячні авторам за їх виступ.

 

Луганська військово-цивільна адміністрація та Всеукраїнська організація "Просвіта" організували для бійців 128ОГПБр в селі Червоний Жовтень (Станично-Луганський район, Луганської області) чудовий концерт з нагоди наближення свята Дня захисника України.

Артисти порадували якнайрізноманітнішими патріотичними піснями. Перед військовослужбовцями бригади та місцевими жителями виступили заслужений артист України Сергій Шматок, рок-гурт «Друге сонце».

Особливо оригінально в степах України звучала у виконанні солістки рок-гурту «Друге Сонце» Марини Оголенко пісня Івана Богуна з фільму Єжи Гофмана про Хмельниччину "Вогнем і мечем" "Гей, соколи!".

Порадували своїми піснями також заслужені артистки України Світлана Мирвода та Леся Горова.

Молода письменниця Євгенія Сенік прочитала бійцям свої вірші.

Голова луганського обласного відділення Товариства захисту української мови «Просвіта» Володимир Семистяга виступив з патріотичною промовою, розповів як влітку минулого року очолював українське підпілля в Луганську, поборював сепаратизм і закликав відстоювати територіальну цілісність України.

Бійці 128ОГПБр також не пропустили можливості продемонструвати, що можуть не тільки добре воювати, але й не обділені талантами. Перед глядачами виступив солдат гірсько-піхотного батальйону Максим Оркіш, йдеться у повідомленні 128 гірсько-піхотної бригади.

Військовослужбовці бригади та місцеві мешканці отримали величезне емоційне задоволення від концерту і були щиро вдячні авторам за їх виступ. Закінчився концерт танцями та колективним виконанням пісні «Червона рута».

 

 

12 жовтня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів