Усім – добрі слова подяки та відзнаки за гарний футбол! (ФОТО)

У Берегові відзначили футбольний "тріумвірат" переможців – у нагороду вони отримали кубки, грамоти, медалі й спортивну форму. Кращі – спортсмени з Бадалова, Гаті й Великих Берегів.

 

Завершився чемпіонат Берегівського району з футболу. У райдержадміністрації зібрали переможців, меценатів, тренерів, аби вручити призи, подарунки, грамоти й кубки. Як відомо, чемпіонами стали футболісти бадалівського "Фенікса" (президент Юрій Кноблох), "срібло" вибороли гатянці ("Артос"), а третіми виявилися великоберезькі любителі шкіряного м‘яча (голова сільради Марта Чок – активістка й застрільник спортивного руху в цьому населеному пункті). У юнаків ситуація трішки інша – "золоті" призери "артосівці" (Гать, голова сільради І. Локіта), "срібні" – все ті ж бадалівці ("Фенікс"), а "бронзу" додому повезли "талісманці" з В. Берегів.

Районна футбольна федерація на чолі з невтомним і енергійним, істинним професіоналом у футболі Олександром Чегілем і за сприяння голови РДА Іштвана Петрушки тренерам низки сільских "дружин" вручили спортивні комплекти. Цьому, схоже, порадіють усі, хто "копав" протягом сезону круглого й забивав голи. А ще рятував ситуацію на воротах, у штрафних майданичках тощо. А потім тиснули руку тим, хто грав найкраще. І вручали медалі, кубки й грамоти. Відзначено кращих голкіперів, напівзахисників, нападників. Вони й дарували глядачам насолоду на футбольних полях, здобуваючи перемоги та, звісно, деколи й розчаровували. Тоді, коли багато голів у власні ворота пропускали...

А потім продовжили спілкуватися вже неформально: і О. Чегіль, й І. Петрушка, в тому числі М. Чок із тренерами та спорторганізаторами футбольної Берегівщини. Йшлося про те, як піднести на вищий рівень цей вид спорту, про спортивні Академії, які діють у сусідній Угорщині й думають створити в Берегові, тощо. Звучала також тема про легіонерів – це добре чи погано, і думки тут в більшості були однаковими. Легіонери – це, крім гри, носії кращих футбольних традицій, спортивної культури, ектикету, через те їх і кличуть. І є вони мало чи не в кожній команді. А потім говорилося про те, як розвивається районний футбол. Що з ним буде нарік. Хто гратиме у вищій лізі обласного чемпіонату. Навіть йшлося про міський спорт ("Берегово", "Зірку") – за майбутніх "зірок" теж не забули.

Цікаво те, що "за кавою" (як і у великій залі райради) автор цих рядків нарахував майже з десяток кандидатів у депутати різних рівнів, на посади сільських голів, які у своїх програмах декларують розвивати футбольну тему.

Приємно було бачити, коли районний очільник вручав найголовніший футбольний кубок Берегівщини Ю. Кноблоху з Бадалова, то аплодувала вся зала. Суть у тому, що Іштван Петрушка й очільник "Фенікса" – суперники на виборах: перший кандидує в облраду від провладної "Солідарності", другий іде у "спортполітформі" "Відродження". Та ще й балотуються в одному виборчому окрузі – № 4. У райраду мріють потрапити уже згадуваний футбольний функціонер О. Чегіль, заступник голови РДА Федір Бімба, які також сиділи на зустрічі, а сільськими головами забажали стати у В. Берегах Марта Чок (учетверте) й Олександр Подм‘ятніков (Нижні Ремети). Зараз він у "білому домі" очолює одне з управлінь.

Ось на такій чудовій футбольній ноті завершилося "владне" вшанування героїв спортивного сезону у Берегові минулої п‘ятниці.

Михайло ПАПІШ

 

17 жовтня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів