Ужгороду підготували «мобільний» подарунок!

Сьогодні в обласному центрі стартує налагодження і технічне тестування 3G покриття від МТС.

 

Український оператор мобільного зв'язку «МТС Україна» оголошує про початок технічного тестування 3G покриття в Ужгороді.

«МТС Україна» готує до запуску 3G мережу в Ужгороді – сьогодні оператор починає налагодження і технічне тестування мережі. По завершенню тестування мешканцям та гостям міста буде доступний мобільний інтернет на швидкості до 42 Мбіт/с.

Послуга швидкісного мобільного доступу до інтернету дозволяє миттєво відкривати інтернет-сторінки, переглядати потокове відео, користуватися хмарними сервісами зберігання інформації, слухати інтернет-радіо або аудіо-треки з соціальних мереж, швидко завантажувати відео в соціальні мережі прямо з телефону і багато іншого.

Для того, щоб забезпечити максимальну якість і покриття 3G, компанія встановлює обладнання не тільки на існуючі базові станції, але й встановлює додаткові базові станції. Роботи будуть проводиться протягом тижня. Для того, щоб перехід був максимально комфортним для абонентів, одночасно будуть перемикатись не цілі райони, а окремі базові станції. Під час перемикання обладнання та налаштування мережі можливі тимчасові складнощі з доступом до послуг мобільного зв'язку.

Нагадаємо, що оператор запустив власну 3G мережу в Мукачеві, Чернівцях, Одесі. Всього на сьогоднішній день мобільний інтернет на швидкості до 42 Мбіт/с доступний в 75 населених пунктах. Детальна інформація про 3G покриття доступна за посиланням http://3g.mts.ua/.

 

06 листопада 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів