«Говерла» сьогодні в Ужгороді приймає «Шахтар»

Матч відбудеться на стадіоні "Авангард" .

 

29 листопада, Ужгород, «Авангард», 14:00.

Пряма трансляція на телеканалі «Футбол 1».

Суперник

Ужгородська «Говерла» зараз переживає не найкращий період. Команда в 14 матчах набрала 10 очок і перебуває в нижній частині турнірної таблиці. Проте підопічні В'ячеслава Грозного продовжують отримувати досвід виступів у Прем'єр-лізі. Для багатьох гравців «Говерли», орендованих у київського «Динамо», це дебютний сезон на вищому рівні. А матч з донецьким «Шахтарем» буде для молодих футболістів кшталт дербі, пише сайт ФК Шахтар Донецьк.

Перед матчем

Відбули дискваліфікацію Тарас Степаненко та Алекс Тейшейра. Вони готові допомогти «Шахтарю» в черговій грі чемпіонату. 27 листопада на відкритому тренуванні команди в загальній групі працював півзахисник Максим Малишев. Разом з тим відзначимо, що з «Говерлою» навряд чи зможе зіграти Олександр Гладкий - нападник «гірників» відновлюється після ушкодження.

У «Говерли» є одна втрата - основний хавбек ужгородців Олексій Савченко пропустить матч з «Шахтарем» через перебір жовтих карток.

Арбітр матчу - Анатолій Жабченко (Хмельницький)

Асистенти - Ігор Бицкало (Одеса), Віктор Кравченко (Львів)

Четвертий арбітр - Юрій Грисьо (Львів)

Спостерігач арбітражу - Петро Кобичик (Чернівці)

Історія взаємин

У чемпіонаті України команди провели 17 матчів. 15 разів перемагав «Шахтар», двічі гри завершувалися внічию. Різниця м'ячів: 46-8 на користь «гірників».

На полі «Говерли» донеччани виграли 6 матчів з 8. При цьому обидві нічиї в історії протистояння були зафіксовані саме в Ужгороді. Різниця м'ячів у виїзних матчах: 18-5 на користь «Шахтаря».

Попередня зустріч у чемпіонаті

1 серпня 2015 р. Третій тур

«Шахтар» (Донецьк) - «Говерла» (Ужгород) - 2:0 (0:0)

Голи: 1:0 Тейшейра (50), 2:0 Едуардо (74)

«Шахтар»: Каніболоцький, Срна (к), Кучер, Ордець, Азеведо, Малишев, Коваленко, Марлос (Едуардо, 69), Тейшейра, Бернард (Тайсон, 63), Феррейра (Гладкий, 46)

Попередження: Савченко (52), Цуріков (90), Коваленко (90 + 2), Ягодінскіс (90 + 2).

Утім, донецький "Шахтар" зіткнувся з проблемами при перельоті до Ужгорода на матч 16 туру чемпіонату України. Через туман літак з "гірниками" був змушений приземлитися у Львові. Команда оселилася у Львові в одному з готелів.

 

29 листопада 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів