Ужгородські баскетболісти мають всі шанси потрапити у півфінал!

У столиці зіграно матчі другого туру Всеукраїнської юнацькоі ліги з баскетболу серед юнаків 2000 року народження.

 

У перший ігровий день ужгородські баскетболісти зустрілись з минулорічним бронзовим призером змагань БК "Черкаські Мавпи". Його баскетболісти з перших секунд заволоділи ініціативою й домінували всю першу половину – у підсумку на перерву команди пішли за рахунку 35:16. У перерві тренер Олександр Зубковський зміг знайти потрібні слова для підопічних, і хлопці, що називається, прокинулися й почали грати агресивно, застосовуючи пресинг по всьому майданчику. Утім часу не вистачило, і в підсумку поразка з рахунком 49: 53.

 Наступним суперником ужгородців стала команда Київського спортивного ліцею-інтернату, у якій зібрані гравці зі всієї України. Закарпатці  з перших хвилин нав'язали свою гру, але  загалом точилася рівна боротьба. Вирішальною стала кінцівка зустрічі, де не пощастило. Отож знову мінімальна поразка – 48:51.

 В останній ігровий день наші юнаки, засмучені двома прикрими поразками, усе ж знайшли мотивацію й просто розгромили свого останнього суперника – ДЮСШ БАМ (Київ) – 93:30.

Після двох турів з результатом 4 перемоги й 2 поразки ужгородці посідають третє місце в групі й мають усі шанси вийти до півфінальноі стадії змагань. Наступний тур відбудеться 18 – 20 грудня в обласному центрі Закарпаття.

Володимир Тарасюк

 

30 листопада 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів