Збірна команда волейболістів УжНУ – найсильніша!

На Закарпатті проходив турнір із чоловічого волейболу серед студентів.

 

 

 

Збірна команда волейболістів УжНУ вкотре довела, що є найсильнішою в області, на обласних змаганнях з чоловічого волейболу серед студентів ВНЗ ІІІ–IV рівнів акредитації.

Волейбольний турнір проводився 3 грудня в спортивно-оздоровчому комплексі університету. У турнірі взяло участь 6 команд, які змагалися у двох підгрупах: до першої увійшли колективи Університету «Україна» з Хуста, Ужгородського торгово-економічного інституту та Закарпатського художнього інституту; до другої відповідно збірні УжНУ, Мукачівського державного університету та Закарпатського угорського інституту ім. Ф.Ракоці з Берегова.

Переможці в своїх підгрупах, команда Ужгородського торгово-економічного інституту та збірна УжНУ, у фіналі сперечалися за першість. Хлопці з УжНУ під керівництвом досвідченого тренера Катерини Шевченко, викладача кафедри фізичного виховання, впевнено перемогли своїх суперників – 25:8 та 25:9. Третє місце посіли студенти Мукачівського державного університету, перегравши колектив Університету «Україна», повідомили в медіацентрі УжНУ.

 

08 грудня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів