33 команди юних футболістів розіграють медалі та кубки на берегах Ужа

Змагатися за нагороди міжнародного турніру будуть юні спортсмени 2007 року народження із Закарпаття, України та сусідніх Угорщини, Словаччини та Румунії.

 

Протягом трьох днів (п’ятниця, субота та неділя) в СК «Юність» та «Зенедіні» пройдуть матчі найбільшого на Закарпатті, а, можливо, й на Україні VIII дитячого міжнародного турніру з міні-футболу в закритих приміщеннях, присвячені видатному закарпатському дитячому тренеру Олександру Філіпу. Змагатися будуть юні спортсмени 2007 р.н.

Олександр Філіп або ж як його називають вихованці – Шоні-бачі, більшу частину свого життя присвятив футболу, і багато шанувальників гри бережуть в душі образ мудрого, самовідданого, приязного, справедливого наставника, який є для них прикладом і наразі. Вихованці Олександра Філіпа, які пройшли через його команди, згодом стали справжніми зірками футболу, а деякі продовжують його справу – тренувати юних зірочок, інформує КО.

33 команди 8-річних футболістів із Угорщини, Словаччини, Румунії, багатьох міст України розпочнуть в п’ятницю, 11 грудня, визначати кращого. Вже в четверг буде відомо розклад змагань та склади груп.

Серед учасників турніру:

Арсенал Київ

Дінмаік Київ

Дінамік 2 Київ

Карпати Львів

Карпати 2 Львів

Зірка Київ

Зірка 2 Київ

КЗ ДЮСШ Тернопіль

Чайка Київ

Атлет Київ

Адреналін Луцьк

Покрова Львів

Буковина Чернівці

Фенікс Київ

Восход Київ

Восход 2 Київ

Карпати-Прогрес Львів

ДЮСШ Мостиськ

Старт Львів

Starvord Київ

MFK Zemplin Mihalovce (SK)

Coltea Brasov (RO)

OFS Debrecen (HU)

FK Zdoba (SK)

Колос Мукачево

Колос 2 Мукачево

СДЮСШОР

СДЮСШОР 2

СДЮСШОР 08

Зінедін

Зінедін 2

Зінедін 08

Сузіря Свалява

 

10 грудня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів