Юні «яструби» не осоромили рідне місто над Латорицею! (ФОТО)

Вихованці Мукачівського молодіжного клубу кіокушин-кан карате «Яструб» ( тренер Сергій Матьковські) привезли з чемпіонату України в Харкові дев’ять нагород.

 

У місті Харкові відбувся Чемпіонат України з Шотокан карате за версією JKS. Змагання проходили у сучасному спорткомплексі «Локомотив» на 3-х спеціалізованих площадках «татамі».

Участь у престижних змаганнях взяли і юні каратисти Мукачівського району.

Вихованці Мукачівського молодіжного клубу кіокушин-кан карате «Яструб» ( тренер Сергій Матьковські) представили область достойно та привезли дев’ять нагород

Призерів Всеукраїнського турніру вітали , перший заступник голови Мукачівської районної державної адміністрації Андрій Данканич та начальник відділу молоді та спорту райдержадміністрації Олександр Корж, - повідомляють у Мукачівській РДА.

Під час урочистостей Андрій Андрійович привітав учасників турніру та вручив спортивний інвентар переможцям.

Це традиційний щорічний турнір високого рангу, який зазвичай збирає практично всіх найсильніших спортсменів країни Української Федерації Кіокушин кан карате-до, та інших федерацій кіокушин карате.

Найсильніше враження від змагань, що завершились – їхня масовість, високий спортивний рівень, жорстка конкуренція і прекрасна організація та проведення. Безкомпромісні сутички (особливо фінали) нікого не залишили байдужими.

Всього брало участь у чемпіонаті 300 спортсменів з 16 команд. Все це радує і свідчить про те, що кіокушин-кан карате в Україні має серйозні перспективи. Проведені чемпіонати в спортивному плані стають все цікавішими, конкурентнішими, а значить і привабливішими для учасників, їх наставників і, звичайно ж, глядачів. І тут чітко простежується поліпшення роботи клубів у регіонах, а також зростання популярності карате в Україні. Акцент робиться на розвиток горизонтальних зв'язків і клубів в областях, підвищуються вимоги до роботи тренерів, інструкторів і суддів, організаторів клубних турнірів в Україні.

Фото 2 - Юні каратисти Мукачівщини завоювали дев’ять медалей на Всеукраїнському турнірі

Яскравих боїв у «Політехніці» було чимало. І кипіння пристрастей у залі вляглося лише до кінця суботнього вечора. Зрозуміло, далеко не всі учасники і тренери залишилися задоволені суддівськими вердиктами, особливо тими з них, які виносилися в поєдинках, де визначалися призери чемпіонату.

Спортсмени Мукачівського молодіжного клубу кіокушин-кан карате «Яструб» (тренер - Матьковскі С., І дан) традиційно представляли наш край на змаганнях, і у надважких поєдинках вибороли 9 нагород:

Дві золоті:

  • Ватага Даніїл 14-15 до 65 кг,
  • Русин Юрій 14-15 до 50 кг.,

П'ять срібних:

  • Ільєнко Микола,
  • Муска Ярослав,
  • Маслов Єгор,
  • Євтушенко Максим
  • Дяків Сергій

Дві бронзові медалі:

  • Тютченко Антон,
  • Попович Іван

З особливою гордістю хочеться відмітити виступи Поповича Івана і Ватаги Даніїла. Так, у категорії Поповича Івана загальна кількість бійців була близько 30 осіб. І тільки постійна наполеглива праця на тренуваннях дозволила гідно вистояти всі відбіркові поєдинки, та гідно виступити на цих змаганнях, інформує "МС".

Майстерність Ватаги Даніїла, який в осені здобув титул Чемпіона України з кіокушин карате, не залишив суперникам жодних шансів у визначенні переможця у свої категорії.

 

11 грудня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів