Ярмарок на Святого Миколая в Ужгороді збиратиме кошти для безпритульних тварин (ФОТО, ВІДЕО)

Ярмарковий захід 19-20 грудня стане продовженням недільного передріздвяного ярмарку 13 грудня.

 

У неділю, 13 грудня, в Ужгороді відбувся передріздвяний ярмарок, на якому городянам пропонували придбати сувеніри ручної роботи і допомогти безпритульним тваринам.

Про це повідомила репортерка ZIK-Стрім.

На ярмарку презентували свої роботи закарпатські майстрині хендмейду. Два десятки талановитих народних умільців представили відвідувачам фетрові і в’язані ялинкові прикраси, дитячі іграшки, декоративні свічки і мило, вироби з тканини та кавових зерен і навіть імбирні пряники.

«Я завітала на ярмарок, бо хочу придбати подарунки та прикраси для рідних та друзів до Миколая, до Нового року. Хочу, щоб це був якісь автентичний закарпатський подарунок. У нашому краї багато талановитих майстринь. Я уже придивилась собі цікаві прикраси на ялинку. Видно, що усе представлене на ярмарку, робилося з душею», – розповіла відвідувачка ярмарку Олександра Шевченко.

Під час ярмарку ужгородські волонтери пропонували не тільки придбати саморобки, а й долучитися до добрих справ. Зокрема, активісти-зоозахисники продавали різноманітні різдвяні прикраси, збираючи гроші на облаштування притулку для безпритульних тварин.

«Ми завжди намагаємося заробити самостійно на утримання наших чотирилапих підопічних, тож радо беремо участь у різних ярмарках. Ми пропонуємо купити наші вироби ручної роботи і допомогти безпритульним песикам і котикам. Спеціально для цього ярмарку ми виготовили прикраси, іграшки, листівки з тваринами», – повідомила волонтерка Наталія Данильченко.

Як повідомили організатори передріздвяної торговиці, ярмарок працюватиме також і на наступний вікенд – 19 та 20 грудня, тож ті, хто не встиг долучитися до благодійності, ще матиме таку нагоду.

Вікторія Жуйко-Сабо

 

14 грудня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів