В Ужгороді виявлено два підпільні алкоцехи

Господарями займеться слідство

 

Наприкінці минулого тижня працівники відділу по боротьбі із незаконним обігом підакцизних товарів УПМ ДПА у Закарпатській області викрили дві підпільні гуральні в Ужгороді.

Один підпільний цех припинив існування по вулиці Капушанській. Незаконну діяльність у сво?му приватному помешканні здійснював громадянин С., 1972 р.н. Під час проведення огляду помешкання у пластиковій тарі було виявлено майже 60 літрів спирту і стільки ж коньяку, порожні пляшки від горілки ?Пшенична?, коньяку ?Тиса? і ?Закарпатський?. Перелік вилученого доповнили марки акцизного збору різних серій та номерів, які містять явні ознаки підробки, а також різноманітні пристосування для розливу й фасування алкогольних напоїв.
?ншу гуральню виявили по вулиці Лермонтова. Господарка дому ? громадянка С., 1976 р.н., ? ?спеціалізувалася? на коньяку ?Закарпатський? і реалізовувала його по ціні 25 грн. за пляшку. Покупці й не догадувалися, що п?ють не зовсім те, що вказано на етикетках.
У результаті огляду приміщення оперативники вилучили докази злочину: дві порожні пластикові каністри, 16 пляшок коньяку "Закарпатський" з марками акцизного збору з явними ознаками підробки, понад 1400 акцизних марок, виготовлених методом кольорового ксерокопіювання, майже 2 тисячі металевих кришок на коньяк, пристрій для закорковування пляшок тощо.
Оскільки дії господарів обох гуралень мають ознаки кримінального злочину, ними займеться слідство.

Прес-служба ДПА

 

25 квітня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів