Трохи про затримання Віктора Дядченка...

Як розповів адвокат екс-заступника голови Закарпатської облдержадміністрації, члена бюро обкому СДПУ(О) Віктора Дядченка, "запрошення до розмови у якості свідка" проходило у дусі сталінських часів.

 

26 квітня Віктор Дяченко поїхав провідати свою доньку, котра з сім ? ?ю прожива? у Мукачеві. Погостювавши деякий час, він забрав п?ятирічного онука і поїхав з ним на прогулянку. На одній із вулиць Мукачева дорогу автомобілю Дядченка перерізав джип, із якого вискочили люди в масках та з автоматами. Без попереджень, без будь яких пояснень, у грубій формі вони змусили Віктора Олександровича вийти із машини, одягнули на нього наручники і наказали сідати у джип. Тільки присутність маленького Віктора, котрий почав плакати, змусила людей в масках зняти з В.Дядченка наручники і дозволити сісти у машину до онука. Хлопчика відвезли додому, а В.Дядченка доправили до С?ЗО.

Подія настільки вразила хлопчика, що він протягом кількох годин нічого не говорив, не хотів нічого їсти і пити. Тільки втручання лікарів та психологів допомогли Віктору прийти до себе.

Зараз в Мукачеві проходить суд, який вирішу? подальшу долю В.Дядченка. До Закарпаття прибув народний депутат України В.Добкін, щоб на місці розібратися із обставинами затримання В.Дядченка.

[i]"Вісник"[/i]

 

28 квітня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів